Map Share storitev - zato so najboljše na tržišču in nudijo najnovejše podatke!
Napredno usmerjanje - tako zagotovijo, da je vaša vožnja zanesljiva in varna.
Odlično zaznavanje nepremičnih kamer - tako so vedno pravočasne.
Izjemna kartografska pokritost - tako obvladujejo vsak vogal!
Unikaten montažni sistem - zato so zelo fleksibilne, enostavne za montažo in priročne za shranjevanje.
IQ Routes tehnologija - zato so natančne
in vam nudijo najboljšo izbiro poti, saj najkrajša pot ni vedno najboljša!

Izdelki

 • TomTom VIA135 M

  TomTom VIA135 M

  Meniji in govorno usmerjanje v slovenskem jeziku, Bluetooth, prednaložene karte 45 evropskih držav in 99% pokritost Slovenije so le nekatere lastnosti, ki vam bodo olajšale začrtano pot z navigacijo VIA135 M.


 • TomTom Start 60 M

  TomTom Start 60 M

  TomTom Start 60 M odlikuje velik zaslon, brezplačna doživljenjska nadgradnja kart in meni ter govorno usmerjanje v slovenskem jeziku. Z odličnim 6-paličnim zaslonom poudarja novi TomTom Start60 varnost in preprosto navigacijo. Na tem največjem in najostrejšem zaslonu si boste lažje ogledali načrtovano pot. TomTom GPS Start 20 M, 45 evropskih držav, brezplačna doživljenjska nadgradnja kart in meni ter govorno usmerjanje v slovenskem jeziku.

 • TomTom GPS Start 20 M

  TomTom GPS Start 20 M

  TomTom GPS Start 20 M, 45 evropskih držav, brezplačna doživljenjska nadgradnja kart in meni ter govorno usmerjanje v slovenskem jeziku. TomTom Start20 boste brez skrbi, ne glede na to, ali se vozite po znanih cestah ali raziskujete nova območja. Je najboljša naprava v svojem razredu in presenetljivo preprosta za uporabo. S funkcijo IQ Routes TomTom izračuna najboljše in najhitrejše poti in vam posreduje zanesljive čase prihodov.

 • TomTom START 20

  Start 20

  Hitra, pametna in preprosta navigacija TomTom vas bo zanesljivo pripeljala do cilja. Zaupa ji kar polovica evropskih uporabnikov satelitske navigacije, 20 milijonov aktivnih uporabnikov pa dnevno dopolnjuje zemljevide in podatke, na podlagi katerih navigacija vedno izračuna najhitrejšo pot. Naj postane vožnja s pomočjo navigacije TomTom pravi užitek ne glede na to, ali se vozite po znanih cestah ali pa raziskujete nove kraje.

 • TomTom VIA130

  VIA 130

  Meniji in govorno usmerjanje v slovenskem jeziku, Bluetooth, prednaložene karte 45 evropskih držav in 99% pokritost Slovenije so le nekatere lastnosti, ki vam bodo olajšale začrtano pot z navigacijo VIA135 M.

 • TomTom START 25M

  Start 25m

  Vnašajte popravke v lasten zemljevid in koristite brezplačno storitev s katero vsak dan prejemate tisoče popravkov, ki so jih vnesli drugi TomTom uporabniki.

Primer IQ Routes
Ključne skupne prednosti navigacij TomTom VIA 120 EU VIA 135 EUSTART 20 EUSTART 25 EUSTART CEESTART 60 GOLIVE

Cestna infrastruktura se vsako leto spremeni tudi do 40% na leto, zato TomTom navigacije nudijo edinstveno Map Share tehnologijo, ki je namenjena takojšnjim popravkom na zemljevidih, ki jih uporabniki My TomTom storitve delijo z drugimi in tako omogočajo dostop do najnovejših podatkov.

Storitev, ki jih naredi edinstvene - TomTom Map Share!
okok okokokok ok

Garancija najnovejših kartografskih in ostalih uporabnih podatkov.

V teku izdelave navigacijam naložijo najaktualnejše zemljevide, vendar v kolikor ob nakupu pride do izdaje novega zemljevida, ste v prvih 90 dneh uporabe upravičeni do brezplačnega najnovejšega zemljevida.

Vse navigacije imajo odlično kartografsko pokritost Slovenije, ki dosega kar 99,9%, z verzijo karte 8.90, ki je izšla 15. maja, pa je tudi Hrvaška pokrita v 99,9%.

Kartografska pokritost - Najaktualnejši zemljevidi
45 držav 45 držav  45 držav 45 držav 27 držav45 držav 45 držav

Najkrajša pot ni vedno najboljša, to lahko ugotovite z IQ Routes, s katerim lahko zelo natančno in učinkovito planirate načrtovano pot ter prihranite čas in denar za gorivo.

IQ Routes bo vedno našel najboljšo in najkrajšo pot na osnovi vedno svežih podatkov, ki so posredovani iz strani uporabnikov TomTom skupnosti.

Upoštevajoč vse možne zastoje, kot npr. na prometnih križiščih, prehodih za pešce in celo gneče okoli nakupovalnih središč, je izračun zelo natančen.

TomTom IQ Routes
okok okokokok ok
Montažni sistem ima unikaten, fleksibilen dizajn, ki uporabniku nudi varno namestitev z močnim mehanskim zaklepom. Montažni sistem je enostaven za odstranjevanje, saj se odstrani z enim samim zasukom. Oprijemalna noga se spravi v napravo, kar omogoča enostavno shranjevanje.
Vgrajen nosilec EasyPort
okok okokokok ok
Ojačan sistem zvočnikov zagotavlja jasno in glasno izgovorjena navodila ob vsakem času, ne glede na zvoke ozadja, ki so v nekaterih avtomobilih običajni.
Jasno glasovno usmerjanje v slovenskem jeziku
okok okokokok ok
Preprosto usmerjanje po zapletenih križiščih.
Napredno usmerjanje po pasovih
okok okokokok ok
Navigacija do bližnjega parkirišča
Pomoč pri parkiranju
okok okokokok ok
MyTomTom pomaga upravljati vsebino in storitve navigacijske naprave TomTom. V storitev MyTomTom se vpišete na TomTomovem spletnem mestu. Priporočamo, da navigacijsko napravo redno povezujete s storitvijo MyTomTom, da imate vedno nameščene najnovejše posodobitve.
My TomTom
okok okokokok ok
TomTom Help Me meni vključuje informacije kot so telefonske številke za klic v sili, navodila do bližnje bolnišnice, nasvete za popravilo vozila in navodila za prvo pomoč. Napredne varnostne nastavitve omogočajo vnos želenih zahtev v povezavi s hitrostnimi opozorili, časom zaviranja in podobno.
TomTom pomoč
okok okokokok ok
Micro SD reža bo uporabnikom v prihodnosti omogočala dostop do še bogatejše vsebine. Namenjena je za uporabo v prihodnosti, ko bo uporabnik lahko s pomočjo mikro SD kartice dostopal do dodatnih vsebin.
Micro SD reža
okok okokokok ok
Navigacija zazna vse nepremične kamere, ki se nahajajo na izbrani poti do cilja.
Zaznavanje nepremičnih kamer
okok okokokok ok
Če pogosto obiskujete iste kraje, lahko napravo TomTom Start nastavite tako, da vas ob vsakem zagonu vpraša, ali želite načrtovati pot do ene od teh lokacij. Postopek je hitrejši od običajnega načrtovanja poti.
Hitrejša nastavitev poti, ki je pogosto izbrana
okok okokokok ok
ƒ Najhitrejša načrtovana pot – najhitrejša pot.
ƒ Ekološka načrtovana pot – pot, na kateri porabite najmanj goriva.
ƒ Najkrajša načrtovana pot – najkrajša pot med izbranima lokacijama. To morda ni najhitrejša pot, še posebej, če poteka skozi kraj ali mesto.
ƒ Izogni se avtocestam – načrtovana pot, ki se izogne avtocestam.
ƒ Pešpot – načrtovana pot za potovanje peš.
ƒ Kolesarska pot – načrtovana pot za potovanje s kolesom.
Vrsta načrtovanje poti
okok okokokok ok
Izpostavljanje povezave in iskanje pozicije navigacijske naprave običajno poteka počasi, pri navigacijah Tom Tom pa s pomočjo QuickGPSfix ™ poteka bistveno hitreje, poleg tega pa je omogočeno, da se povezava na določenih področjih ne prekine, kot se lahko zgodi npr. med vožnjo med visokimi stavbami.
QuickGPSfix ™
okok okokokok ok
Posamezne ključne prednosti določenih navigacij

Storitev, ki jo lahko brezplačno uporabljate v obdobju enega leta. Po enem letu se lahko odlločite za nakup storitve v vrednosti 49,95€ za eno leto. Storitev deluje v roamingu in ni nobenega doplačila. Deluje preko vgrajene SIM kartice v sami napravi.

Kaj nudi storitev?
Pridobivanje informacij preko:
- Google search
- Vreme
- Sistema za opozorjanje na bližino nepremičnih prometnih kamer.
- HD Traffic, ki je osrednja storitev v kateri lahko neposredno sprejemate informacije o prometu, ki se posodabljajo vsaki dve minuti. Te storitve ne omogoča noben konkurenčni proizvod. Trenutno v Sloveniji še ni na voljo, je pa na voljo v 15 evropskih državah. Trenutno deluje v Veliki Britaniji, Franciji, Belgiji, Nemčiji, Švici, Portugalski, Nizozemski, Italiji, Španiji, Avstriji, Luksemburgu, Švedski, Finski, Danski in Norveški.

Storitev bo na voljo v Sloveniji predvidoma konec leta 2012 oz. v začetku leta 2013.

GoLive storitev
not notnotnotnotnot ok
Zahvaljujoč povezavi Bluetooth se TomTom Via enostavno poveže z vašim mobilnim telefonom. S pomočjo avtomatskega odzivnika se na telefonski klic lahko javite brez da bi odmaknili roko iz volana. Tehnologija zagotavlja čist zvok in jasno izgovorjavo.
Prostoročno telefoniranje (Bluetooth)
ok oknotnotnotnot ok
Eco Route pri izračunu poti upošteva vse dejavnike, ki vplivajo na porabo goriva in določi najbolj varčno pot ter tako omogoči manjše onesnaževanje okolja z manjšo porabo goriva ali z določitvijo konstantne hitrosti na hitrih cestah.
Eco Routes
not oknotnotnotok ok
Ostale tehnične lastnosti 
Visoko odziven GPS sprejemnik ok ok ok ok okokok
Diagonala zaslona 11 cm 13 cm 13 cm  11 cm 15 cm 15 cm 13 cm
Slojni pogled 3-slojni3 slojni 3-slojni 3-slojni3 slojni3 slojni 4-slojni
Notranji pomnilnik 4 GB4 GB 4 GB 4 GB4 GB4 GB 4 GB
Ločljivost zaslona 480x272480 x 272 480x272 480x272480 x 272480 x 272 480X272
Garancija 1 leto1 leto 1 leto 1 leto1 leto1 leto 1 leto

Dodatki