Predvajaj
Philips Sonicare

Zobna ščetka Philips Sonicare

Iskren in bleščeč nasmeh nam zagotovo polepša dan. Prava ustna nega je edina pot do zdravja zob, ustne votline in celotnega organizma, hkrati pa igra pomembno vlogo pri socializaciji človeka, saj zdrav videz zob prispeva k sproščenosti ob vsakem nasmehu. Za najboljše zdravje naših zob in ustne votline zobozdravniki priporočajo umivanje zob po vsakem obroku, pomembna pa je tudi prava izbira zobne krtačke ter tehnologije za čiščenje zob in ustne votline.

Zakaj izbrati zobno ščetko Philips Sonicare?

Največja prednost električne zobne ščetke je njena učinkovitost, saj odstranjuje obloge temeljiteje in hitreje.

Električna zobna ščetka Philips Sonicare iz medzobnih prostorov odstrani skoraj dvakrat več plaka kot ročna zobna ščetka, zmanjšuje krvavenje dlesni, odstrani 80 odstotkov madežev, ki so nastali zaradi tobaka, kave in pravega čaja ter tako zobem povrne naravno belino. Poleg tega znatno zmanjšuje paradontalne žepe, ki povzročajo bolezni dlesni. Z uporabo izdelkov Philips Sonicare bo vaše zdravje trdno, nasmeh pa bleščeč in samozavesten.

HX9332 DIAMOND CLEAN
HX6932/34 FLEX CARE Z UV DVOJNO
HX6995 FLEX CARE Z UV
HX6781 HEALTHY WHITE
HX6381 FOR KIDS
HX8181 AIR FLOSS
 

hx9332

Električna zobna ščetka Sonicare Diamond Clean HX9332 je v primerjavi z ročno zobno ščetko zmogljivejša, saj odstrani za 100 % več zobnih oblog iz težje dostopnih mest. Omogoča optimalno čiščenje med zobmi in po robu dlesni, kar zagotavlja izboljšano zdravje dlesni v samo dveh tednih, pri odstranjevanju zobnih oblog pa prekaša ročno zobno ščetko. Odlikuje ga edinstveno dinamično fluidno delovanje, ki nežno in učinkovito čisti med zobmi ter po robu dlesni.

hx693234

Električna zobna ščetka Philips Sonicare HX6932/34 Flex Care z UV in novim načinom ščetkanja Gum Care je poleg čiščenja zob ter ustne votline namenjena negovanju dlesni. Z dodatno minuto nežnega čiščenja v samo dveh tednih izboljša zdravje dlesni, saj zmanjšuje in preprečuje vnetje, odmik ter krvavenje dlesni. V načinu »masaža« se aktivira patentirana sonična tehnologija, ki s pomočjo dinamičnega fluidnega delovanja nežno masira dlesni, rezultat pa so zdrave dlesni. Paket poleg dveh držal vsebuje tudi potovalni polnilnik, 3 barvne obročke, potovalno torbico in UV čistilec s predalnikom za shranjevanje.

hx6995

Električna zobna ščetka Philips Sonicare HX 6995 Flex Care UV z novim načinom ščetkanja Gum Care je poleg čiščenja zob in ustne votline namenjena tudi negovanju dlesni. Z dodatno minuto nežnega čiščenja bo v samo dveh tednih izboljšala zdravje dlesni, saj zmanjšuje in preprečuje vnetje, odmik ter krvavenje dlesni. V načinu »masaža« se aktivira patentirana sonična tehnologija, ki s pomočjo dinamičnega fluidnega delovanja nežno masira dlesni, rezultat pa so zdrave dlesni.

hx6781

S pomočjo električne zobne ščetke Philips Sonicare HealthyWhite lahko hitro in enostavno odstranite madeže, ki se vsakodnevno nalagajo na vaše zobe. Omogoča vam, da ohranjate površino zob gladko in tako preprečite, da bi se madeži ponovno sprijeli na sklenino. Električna zobna ščetka HealthyWhite je namenjena odstranjevanju madežev in ohranjanju zdravja zob ter dlesni.

hx6381

Zobna ščetka Philips Sonicare For Kids je električna zobna ščetka, oblikovana za otroke v starostni skupini od 4 do 10 let. Otrokom prijazen dizajn in različne funkcije pomagajo pri uvajanju dobrih navad ščetkanja. Dve stopnji moči zagotavljata nežno, starostnemu obdobju primerno moč ščetkanja. Nižja moč za otroke, stare od 4 do 6 let ter visoka moč za otroke v starosti 7 let in več zagotavljata popolno čiščenje otrokovih zob.

hx8181

Temeljita ustna nega zahteva poleg vsakodnevnega ščetkanja tudi čiščenje medzobnih prostorov. Pri ščetkanju pa bakterij, ki se lahko namnožijo med zobmi zaradi težko dostopnih mest, ne odstranimo popolnoma. Zobna prha Philips Sonicare HX8181 Air Floss pomaga očistiti medzobne prostore brez nitkanja zob in dokazano izboljšuje zdravje zob ter ustne votline, saj pomaga odstraniti kar do 99 % več zobnega plaka v medzobnih prostorih.

 Preveri ceno

Preveri ceno

Preveri ceno

Preveri ceno

Preveri ceno

Preveri ceno

sporočilo 5 edinstvenih načinov čiščenja, doma in na poti, USB-polnjenje ohranjanje ustnega zdravja, UV čistilec, AKCIJA : dve držali ohranjanje ustnega zdravja, UV čistilec odstranjevanje madežev na zobeh za starost 4-10 let za čiščenje medzobnih prostorov, tudi za uporabo ustne vode
tehnologija 31.000 gibov/min 31.000 gibov/min 31.000 gibov/min 31.000 gibov/min tehnologija mikrosunkov
baterija za 21 dni za 21 dni za 21 dni za 10 dni za 14 dni
nastavki 2 (1 standard, 1 mini) 3 kosi (2 standard, 1 mini) 2 (1 standard, 1 mini) 1 Standard 2 (4-6, 7-10 let)
Easy Start imaFunkcija postopnega naraščanja jakosti delovanja. Olajša privajanje na električno zobno ščetko Sonicare Elite predvsem začetnikom ima ima ima ima ima ima
Quadpacer ima30-sekundni intervalni merilnik časa, ki pomaga, da bolj enakomerno očistite svoje zobe imaima ima ima ima ima
Smartimer imaPomaga, da čistite priporočeni dve minuti imaima ima ima ima ima
način Clean imaima ima ima ima ima
način Gum Care imaima ima ima ima ima
način Max Care ima ima ima ima ima ima
način Refresh ima ima ima ima ima ima
način GoCare ima ima ima ima ima ima
način Sensitive imaima ima ima ima ima
način Massage ima ima ima ima ima ima
način White imaima ima ima ima ima
način Polish imaima ima ima ima ima
način Clean & White imaima ima ima ima ima
barvni obročki ima 3 kosi 3 kosi 3 kosi ima ima
kozarec imaima ima ima ima ima
enota za polnjenjeimaimaimaimaimaima
potovalni etui imaima ima ima ima ima
etuiima 2 (škatlica in torbica)imaimaimaima
USB-napajanje imaima ima ima ima ima
UV čistilna enota ima ima ima ima ima ima
KidTimerimaimaimaimaimaima
KidPacerimaimaimaimaimaima
okrasne ploščiceimaimaimaima3 kosiima
Paket vsebuje - 2 držali
- 3 nastavki (2x standard in 1 x mini)
- potovalni polnilnik
- potovalni kapici
- potovalno torbico
- 3 barvne obročke
- UV čistilec (sanitizer) s predalnikom za shranjevanje